sil logo

ide figur

Friidretten i Sandnes Idrettslag er i stadig utvikling og i den sammenheng ønsker styret i samarbeid med medlemmene å utvikle en mer langsiktig plan for idrettslaget.  En tenker seg da å utvikle en «VIRKSOMHETSPLAN» som kan legge et veldig godt grunnlag for våre aktiviteter i de neste 3-5år.

I den anledning ønsker vi å sparke dette arbeidet i gang med en idedugnad hvor vi inviterer;

• Trenere
  • Oppmenn
  • Stevne arrangører
  • Veteraner
  • Utøvere
  • Foreldre
  • Styret

Når;      Onsdag 7 februar – kl 19:00-22:00

Sted;     Radlastova, Sandnes Idrettspark

Enkel bevertning

Vi har fått hjelp fra friidrettsforbundet med dette arbeidet og Henrik Carstens som sitter i styret i friidrettsforbundet vil lede oss gjennom programmet denne kveld. Henrik vil også bidra med støtte og veiledning i det videre arbeid som vi forventer vil sluttføres i løpet av høsten.

Program for kvelden;

• Åpning. Presentasjon av Henrik Carstens
  • Gjennomgang av hva vi skal gjøre og hvordan. Hva er en virksomhetsplan og hva består prosessen av?
  • Klubbhjul
  • Forventninger til kvelden
  • Icebreaker
  • Målbildeprosess Sandnes IL
  • SWOT
  • Virksomhetside, verdier og visjon
  • Strategiske valg
  • Veien videre

Vi håper du har anledning til å stille og hjelpe oss i gang slik at vi får bygget en solid «grunnmur» for det videre arbeid.

Gi beskjed til Geir Eikeskog (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) hvis du ønsker å bidra på denne samlingen.